Untitled Document

Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16.00

Pratite nas:
  • KOMPLETAN INŽENJERING TRAFOSTANICA

    Od 2001. godine firma EMINENT doo, PODGORICA radi kompletan inženjering trafostanica: projektovanje, isporuku i montažu novih trafostanica, kao i rekonstrukciju i sanaciju postojećih objekata ili njihovih djelova (visokonaponska, srednjenaponska i niskonaponska postrojenja i svih vrsta i tipova energetskih transformatora). Naša ponuda obuhvata sve vrste elektroenergetskih postrojenja namijenjenih za male hidro elektrane, solarne i vjetro elektrane, kao i postrojenja za električnu vuču.

    Više informacija
  • TYCO ELECTRONICS RAYCHEM GMBH kablovski pribor

    Od 1995. godine firma EMINENT doo je ovlašćeni distributer fabrike TYCO ELECTRONICS RAYCHEM GMBH koja je vec 60 godina globalni lider u kablovskom priboru.

    Više informacija

O nama

Firma EMINENT doo, PODGORICA je osnovana 1991. godine.

EMINENT doo, PODGORICA je prva firma u Crnoj Gori koja je počela uvoziti opremu za trafostanice u SF6 izvedbi. Tehničke karakteristike trafostanica, koje nudimo su u skladu sa preporukama EPCG - TP1b. Naša ponuda obuhvata i projektovanje, isporuku i montažu transformatorskih stanica svih naponskih nivoa, uključujući sve posebne zahtjeve naših kupaca u pogledu konfiguracije i vrste postrojenja, lokalnog i daljinskog upravljanja. Ponuda se takođe odnosi i na pomoćne izvore napajanja – dizel električne agregate svih snaga sa ispunjenjem svih zahtjeva u pogledu njihovog načina rada.

Neki od projekata koje smo realizovali

Kao distributer fabrike TYCO ELECTRONICS RAYCHEM GMBH, uspješno sarađujemo sa ELEKTROPRIVREDOM CRNE GORE, CEDIS-om, CGES-om i svim manjim i većim firmama iz Crne Gore i okruženja ( preko 300 firmi ) u isporuci trafostanica, kablovskog pribora, odvodnika prenapona, izolatora, izolacionog materijala i sl.

Vidi sve projekte

Zašto baš mi

Mi nudimo drugačija rješenja

U proteklih 10 godina projektovali smo i instalirali preko 500 trafostanica. Osnovna djelatnost preduzeća je: projektovanje, nabavka, isporuka i montaža trafostanica, i trgovina na veliko elektro-opremom za industrijsku i široku potrošnju.

Vrhunski kvalitet proizvoda

Zvanični smo distributer fabrike TYCO ELECTRONICS RAYCHEM GMBH

Zadovoljni klijenti

ELEKTROPRIVREDA CG, CEDIS, CGES i mnoge manje i veće firme iz Crne Gore

Vodeći svjetski brendovi

Partneri smo sa SCHNEIDER, SIEMENS, ENDRESS i drugim proizvođačima

Tehnologija

Tehničke karakteristike trafostanica su 100% u skladu  sa preporukama TP1b.

Od ideje do realizacije

Usluge koje pružamo

Od 1995. godine, kao distributer fabrike TYCO ELECTRONICS RAYCHEM GMBH, imamo dobru poslovnu saradnju sa ELEKTROPRIVREDOM CRNE GORE, CEDIS-om, CGES-om i svim manjim i većim firmama iz Crne Gore i okruženja (preko 300 firmi) u isporuci trafostanica, kablovskog pribora, odvodnika prenapona, izolatora, izolacionog materijala i sl.

Novosti

U toku je realizacija Ugovora sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma-Direkcija javnih radova za usluge projektovanja i izvođenje radova na izgradnji isklopive šestosjedne žičare K8, sa puštanjem u rad, ski staza na lokalitetu Kolašin 1600 u Opštini Kolašin, čiji lider je Eminent doo u konzorcijumu sa firmom Doppelmayr iz Austrije (u planu je završetak do kraja godine).

CGES AD Podgorica, Rekonstrukcija objekata za uključenje u novi SCADA i EMS, Ugovor br. 152/15 od 28.09.2015., vrijednost investicije 1.724.417,10 € (u završnoj fazi).
CGES AD Podgorica, izvođenje radova - Izrada glavnog projekta, isporuka opreme i izvodjenje radova za kablovski vod PG4-PG1, vrijednost investicije 2.007.999,99 €(u završnoj fazi).
Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić, kao član KONZORCIJUMA EUROZOX, zaduženi za elektro dio - izvođenje radova na izgradnji TS 35/10 kV 2x8MVA „Klinci“ vrijednost investicije 1.498.031,50 €.

Kontaktirajte nas

Eminent posjeduje poslovni prostor u ulici Vukice Mitrović br. 40.
Vlasnik i direktor firme je dr Ratimir Saveljić dipl.ing.el.

Kancelarija

Vukice Mitrović br. 40,
81 000 Podgorica, Crna Gora

Telefoni

Tel: +382 20 655 079
Fax: +382 20 655 176

Pišite nam, odgovorićemo u najkraćem roku

Kontakt forma

U proteklih 10 godina naša firma je projektovala i instalirala preko 500 trafostanica.

 

kontakt

Vukice Mitrović br. 40, Podgorica, Crna Gora
+382 20 655 079
+382 20 655 176

Galerija