Untitled Document

Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16.00

Pratite nas:

Ravne i račvaste spojnice za višežilne kablove izolovane plastičnom masom – RayGel, GelBox

Kabl
Ove spojnice su izradjene za 1, 2, 3-, 3,5- i 4-žilne kablove izolovane plastičnom masom bez armature, kao npr.:
SZAMtKAtM, KAtM, N(A)YY, N(A)YBY, VVG, AVVG, ВВГ, АВВГ, YAKY, YKY, YKYFty, AYKY, CYKY, PP 00, XP 00, PP 41, N(A)YC(W)Y.

Spojnica Način izrade

RayGel – ravne i račvaste spojnice
Žile kabla se spoje čaurama sadržanim u kompletu ili se odaberu na osnovu max. dimenzija datih u tablelama. Žile se razdvoje a rastavljač se umetne horizontalno. Za 5-žilne kablove priključni blok se isporučuje u kompletu. Mesto spoja se postavi na sredinu otvorene kutije ispunjene gelom. Spojnica se lagano utisne u gel sa rastavljačem na donjoj strani kutije postavljenim izmedju donjih žila. Kutija se zatvara sve dok bravica ne škljocne. Montaža spone za kabl kao bravice sprečava slučajno ponovno otvaranje. Kod račvastih konfiguracija, odvojni kabl i žile se postavljaju paralelno sa glavnim kablom i žilama.
GelBox – ravne spojnice
Priključni blok sa probijanjem izolacije, sadržana u kompletu, spaja žile kabla. Izradjena na osnovu tehnologije probijanja izolacije, nije potrebno skidanje osnovne izolacije. Priključni blok se postavlja u sredinu jedne polovine tela kutije ispunjene gelom. Druga polovina tela je spojena sa prvom kad se čuje „škljoc”. Slučajno ponovno otvaranje se sprečava mehaničkim mehanizmom zatvaranja.
GelWrap – način izrade spojnica
Reparaturna manžetna Gelwrap se obavije oko područja spoja ili oko područja dela spoljnog omotača koji se popravlja. Šine se spoje i automatski zaključaju. Montaža spone za kablove je kao kod bravice koja sprečava slučajno ponovno otvaranje.

U proteklih 10 godina naša firma je projektovala i instalirala preko 500 trafostanica.

 

kontakt

Vukice Mitrović br. 40, Podgorica, Crna Gora
+382 20 655 079
+382 20 655 176

Galerija