Untitled Document

Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16.00

Pratite nas:

Kompozitni kablovski završetak za spoljnu montažu tipa OHVT od 123 kV do 170 kV

Osnovni elementi konstrukcije

Kompozitno kućište otporno na pritisak je izradjeno od smole ojačane staklenim vlaknima GFR sa šeširićima od silikonskle gume oblikovane prema cevi. Fitinzi i osnovna ploča su izradjeni od nerdjajuće legure.

Za pričvršćenje provodnika kabla mogu da se poruče čaure sa zavrtnjima sa kontrolom momenta otkidanja glave zavrtnja ili čaure za presovanje. Čaura odgovara použenim provodnicima od aluminijuma i bakra i može i da se modifikuje za jednožične provodnike. Za montažu čaure nije potreban poseban alat. Fleksibilni sistem za dvostruko zaptivanje je pogodan za primenu od strane montera i obezbedjuje postojanu čvrstoću sklopa. Toploskupljajuća cev od polimera koja sadrži zaptivak otporan na ulje, hermetički zatvara cilindar i prelaz sa plastičnom izolacijom.

Konus za kontrolu el. polja od silikonske gume obezbedjuje kontrolu el. polja i može jednostavno da se montira bez posebnog alata zahvaljujući svojoj izuzetnoj elastičnosti. Spoj izmedju konusa za kontrolu el. polja, izolacije kabla i unutrašnjeg kućišta GFR se od vrha ispunjava silikonskim uljem. Spoljni omotač kabla se prilagodjava preko sistema zaptivnih prstenova, koji drže pojedinačne zaštitne delove/zaštitu i armaturu kabla. Toploskupljajuća cev se koristi za zaptivanje zaptivnog prstena kabla.

Potporni izolatori se isporučuju za sekcionalizaciju i ispitivanje napona omotača kada je neophodno posebno uzemljenje.

U proteklih 10 godina naša firma je projektovala i instalirala preko 500 trafostanica.

 

kontakt

Vukice Mitrović br. 40, Podgorica, Crna Gora
+382 20 655 079
+382 20 655 176

Galerija