Untitled Document

Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16.00

Pratite nas:

Kablovski završeci za ekranizovane filter kablove izolovane plastičnom masom do 150 kV, jednosmerna struja

Kabl
Ovi završeci su izradjeni za ekranizovane jednožilne kablove izolovane plastičnom masom sa električnom zaštitom od žica ili traka, preseka od 35 mm² do 240 mm² i prečnika preko izolacije izmedju 26 mm i 52 mm. Kablovi izradjeni za 111 ili 150 kV jednosmerne struje, obično ispunjavaju ovaj zahtev što se tiče prečnika preko izolacije.

Završetak Način izrade
Kabl se priprema na isti jednostavan i lak način kao i Raychm-ovi srednje-naponski završeci bez poliranja izolacije brusnim papirom i izrade konusa. Zasnovan na konstrukciji Raychem-ovih visokonaponskih završetaka, završetak za filter kablove sastoji se od naizmenično preklopljenog sloja za kontrolu el. polja, koga čine cev i krpa. Izolaciona toploskupljajuća cev otporna na puzne staze i šeširić se zagreju i skupe oko sistema za kontrolu električnog polja i tako pružaju pouzdano zaptivanje na kablovskoj papučici i spoljnom omotaču. Papučica sa zavrtnjima koja pokriva preseke kablova od 35 mm² do 95 mm² ili 95 mm² do 240 mm² se nalazi u kompletu. Papučica sa zavrtnjima ima na vrhu navoj M10 koji omogućava jednostavno priključivanje na sabirnicu. Komplet se isporučuje kao jednofazni završetak. Pribor za bezlemno spajanje uzemljenja za kablove sa metalnim omotačem se nalazi u kompletu završetka.

Ispitivanje i rezultati
Ne postoji nacionalna ni internacionalna specifikacija (standard) koja se može primeniti na završetke za filter kablove. Razumevanjem tipičnih pogonskih zahteva za kablovske završetke za filter kablove, Raychem je razvio ispitnu normu i ispitao kablovske završetke FCEV u skladu sa ovim zahtevima.

U proteklih 10 godina naša firma je projektovala i instalirala preko 500 trafostanica.

 

kontakt

Vukice Mitrović br. 40, Podgorica, Crna Gora
+382 20 655 079
+382 20 655 176

Galerija