Untitled Document

Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16.00

Pratite nas:

Spojnice za 10 kV – neekranizovane, armirane, 3-žilne kablove izolovane plastičnom masom

Kabl
Ove spojnice su izradjene za 3-žilne neekranizovane kablove izolovane plastičnom masom, 10 kV, sa armaturom ili sa el. zaštitom od bakarnih traka, kao npr.:
PP 41(A), PP 44(A), PP 45(A), NAYFGY, AВВБ, AВВГ, AПВГ, YKYFtly, YKYFoy, YAKY, YKYFtly, YKYFoy, YAKY, YKY…, AYKCYDY, AYKCY, N(A)YBY, N(A)YGY.

Spojnica Način izrade
Područje spajanja-čaure pojedinih žila treba izolovati toploskupljajućim debelozidnim cevima i mastikom. Armatura ili el. zaštita od bakarnih traka se obnavlja ovojnim metalnim kućištem ili bakarnom mrežicom. Bezlemno spajanje uzemljenja obezbedjuje elektro spoj na armaturu ili bakarnu el. zaštitu. Spoljna zaštita i zaptivanje se postiže pomoću toploskupljajuće cevi oslojene lepkom. Spojnice tipa POLJ se isporučuju sa čaurama sa zavrtnjima, spojnice tipa EPKJ i SMOE se isporučuju bez čaura.

Način izrade prelaznih spojnica za povezivanje na 1-žilne ekranizovane kablove izolovane plastičnom masom
Žile ekranizovanog kabla se pokriju žutom masom za popunu i toploskupljajućom cevi za kontrolu el. polja. Provodnici se spoje čaurom sa zavrtnjima koji se isporučuju u kompletu zajedno sa spojnicom. Područje spoja se pokrije krpom za kontrolu el. polja. Toploskupljajuća cev od elastomera sa trostrukim zidom obezbedjuje potrebnu debljinu izolacije i ekrana preko izolacije. El. zaštita se rekonstruiše bakarnom mrežicom a sistem za bezlemno spajanje uzemljenja obezbedjuje električni spoj. Spoljno zaptivanje i zaštita se postižu toploskupljajućom, debelozidnom cevi obloženom lepkom.

U proteklih 10 godina naša firma je projektovala i instalirala preko 500 trafostanica.

 

kontakt

Vukice Mitrović br. 40, Podgorica, Crna Gora
+382 20 655 079
+382 20 655 176

Galerija