Untitled Document

Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16.00

Pratite nas:

Elastomerne ravne spojnice za ekranizovane 1-žilne kablove izolovane plastičnom masom, 10 kV, 20 kV i 35 kV

Kabl
Ove spojnice su izradjene za 10 kV, 20 kV i 35 kV ekranizovane 1-žilne kablove izolovane plastičnom masom i sa el. zaštitom od žice, kao npr.:
NA2XS2Y, YHAKXS, XUHAKXS, AXEKVCEY, CXEKVCEY, N(A)2XSY, XHE 49, XHP 48, EHP 48, N(A)2XS(F)2Y.

Spojnica - Način izrade
Provodnici se spajaju čaurom sa zavrtnjima koja se nalazi u kompletu spojnice. Kontrola el. polja preko mesta preseka ekrana se postiže provodnim konusima ugradjenim u silikonsko telo spojnice sa tačno definisanim geometrijskim dizajnom. Telo spojnice je pred-ekspandovano i isporučuje se na spiralnom držaču. Telo spojnice se skupi preko izolacije nakon skidanja spiralnog držača. Kontrola el. polja u području čaure se uspostavlja pomoću integrisane provodne el. zaštite stvarajući Faradejev kavez. El. zaštita preko izolacije je takodje deo tela spojnice.
Bakarna mrežica omotana oko područja spojnice obnavlja metalnu el. zaštitu. Za kablove sa el. zaštitom od žica, sistem spajanja uzemljenja se isporučuje u kompletu.
Za kablove sa el. zaštitom od traka, komplet spojnice sadrži sistem bezlemnog spajajnja uzemljenja koji takodje odgovara i kablovima sa laminatom od aluminijuma (npr. tip AHXAMK-W).
Spoljno zaptivanje i zaštita se postiže pomoću prefabrikovane Rayvolve cevi sa dvostrukim zidom koja se „navalja” na kabl preko područja spojnice (kompleti pod nazivom CSJR) ili pomoću debelozidne cevi sa lepkom za obnavljanje omotača (kompleti pod nazivom CSJH).

U proteklih 10 godina naša firma je projektovala i instalirala preko 500 trafostanica.

 

kontakt

Vukice Mitrović br. 40, Podgorica, Crna Gora
+382 20 655 079
+382 20 655 176

Galerija